Hvis du vil gøre lidt mere ud af din biludlejning på SnappCar.dk, så sørg for at have nogle fede billeder. Profiler med gode billeder, får flere henvendelser og dermed flere udlejninger. Vi har samlet lidt gode tips og tricks, så du kan tage bedre billeder af din bil.

1. Vask din bil
Sørg for at din bil fremstår flot og nyvasket. Dette er indlysende, men glemmes nogle gange. En ren bil er altid attraktiv, så hermed også et tip til fremtidens udlejninger. Husk også at give interiøret en overhaling.

2. Find en enkel baggrund
Din bil skal være centrum af billedet. Smukke landskaber og mure med grafitti er altså ikke optimalt. Find en enkel baggrund; En væg, tom parkeringsplads eller garage for eksempel. Det er bilen, ikke omgivelserne, der skal sælge din bil. Sørg for at få så meget med af bilen, gerne hele bilen. Skyd bilen lige på, så vinklen passer.

3. Lyset er vigtigt
Alle dygtige fotografer sætter pris på det helt rigtige lys, så sørg for at lyset er godt til billeder. Generelt er lyset bedst morgen eller aften, da høj sol kan give meget skarpe og overbelyste billeder. Så slipper du for hårde skygger og refleksioner i glas og spejle. Blitz eller ekstra lys kan med fordel bruges, når du skal skyde inde i bilen.

4. Husk de fire vinkler

  • Forfra med siden til (hele bilen i billedet)
  • Med siden til (hele bilen i billedet)
  • Bagfra med siden til (hele bilen i billedet)
  • Kontrolpanel og sæder

Andre gode vinkler

  • Interiør bagsæder
  • Bagagerum (åbent)

5. Upload
Overfør dine billeder til systemet og krydr din profil med en fed tekst.

Din bil er kun så lækker som du er med til at gøre den, så gør lidt ud af det. Opret din bil på SnappCar.dk i dag og lad din bil tjene penge for dig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategori

Geen categorie