Før du udlejer din bil, så sørg for at den er ferieklar.

Vi har lavet en nem liste over de vigtigste ting, du skal have styr på som bilejer. Din bil kan du udleje gennem SnappCar – nemt, bekvemt og forsikret!

Rengøring
En dejlig ren bil er ikke kun lækker for eventuelle lejere, men også for dig som ejer. Intet slår duften af en ren bil – end ikke WunderBaum =) Så giv din bil en overhaling indvendig med støvsuger og klud. Fjern tomme flasker, slikpapir og hvad der ellers kan have gemt sig i krogene.

Cleaning

Olietjek
Sørg for at der er nok olie i din bil, når du overdrager den til lejeren. Skulle der ske skader på bilen pga. mekaniske skader, er det dig som ejer der hæfter for dem, så sørg for at bilen er i så god stand som muligt – hele tiden.  Er der tid, så vis gerne lejer motorrummet, så de ved hvor olien er.

Olietjek

Dæktryk og profil
Korrekt oppustede dæk vil forhindre unødigt slid og brændstofforbrug. Så sørg altid for at der korrekt tryk på dine dæk, der følger producentens anvisninger. Der skal desuden være rigeligt dækmønster på dækkene, så tjek også det.

Du kan læse FDM’s guide til dæktryk her!

Reservehjul og donkraft
Der er ikke lovkrav om reservedæk i Danmark, men sørg dog for at informere lejer om proceduren, hvis en punktering skulle ske. Nyere biler har en skum, der skal sprøjtes i det punkterede dæk, så bilen kan komme til nærmeste værksted og få skiftet dæk. Prisen for montering og skift  af dækket er afhængige af dækkets størrelse. Det vil være billigere end selvrisiko.

Bilen
Har bilen nogle småskrammer eller andre små skavanker, som lejer skal være opmærksom på, så sørg for at give besked om dette og skriv det i lejetjeklisten.

SnappForm
I skal sammen gennemgå bilen og udfylde SnappForm’en før du sender lejer af sted. Lejetjeklisten er din sikkerhed for at forsikringen dækker i udlejningsperioden.

Bonus

  • Har du en GPS, kan du tilbyde den til turen.
  • Har du en USB-oplader til mobil eller lignende, kan du tilbyde den.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategori

Geen categorie