Elektriske biler bliver mere og mere populære, hvilket ikke bør være en overraskelse. De kører fantastisk og bruger ikke brændstof.

Hvis du aldrig har kørt en elektrisk bil, så er her 4 tips, du kan tage med dig. Spørg også ejeren til råds inden du sætter dig bag rattet. De vil uden tvivl gerne hjælpe dig med at forstå forskellen på almindelige biler og el-biler.

Sømmet i bund … og dog
Man skal lige vænne sig til at køre bil uden kobling og manuelt gear, men den kører utroligt. Husk at bilen genoplader en lille smule, når du løfter foden fra speederen. Det er også en bedre måde at bremse på, da det normalt også dræner batteriet

Tjek ruten for ladestationer
Vi anbefaler en smule planlægning. Det har aldrig skadet nogen. Du kan nyde din tur endnu mere, hvis du har tjekket forholdene i forvejen. Nogle biler er kun 30 minutter om at oplade til 80%, så slap af og drik en kop kaffe mens den “tanker”. Oplad bilen når muligheden er der. Husk at oplade bilen, når du er færdig med at bruge den.

Aircondition – brug det forsvarligt
Aircondition bruger en masse strøm. Vi anbefaler at du køler eller opvarmer, når den er ved lejestationen. På den måde bruger du ladestationens strøm i stedet for batteriets. På den måde kan du også sætte dig ind en veltempereret bil.

Fartpiloten er din ven
Mens du kører så brug fartpilot control så ofte som muligt. Fartpilot er afslappende og sparer på energien. Det sikrer også at du ikke kører for stærkt. Husk på at en el-bil accellererer meget hurtigt.

Planlæg, planlæg, planlæg og kør
Det kræver lidt mere planlægning at køre en elektrisk bil, da man skal tage højde for den ikke kører på brændstof, men skal oplades nu og da. Det er en sjov og anderledes oplevelse at køre elektrisk, da motoren tager fat med det samme. Vil du prøve kræfter med en elektrisk bil, så få ejeren til at give dig en kort introduktion til bilen.

Privat biludlejning – nemt, bekvemt og forsikret
Hos SnappCar kan private leje eller udleje bil med hinanden. SnappCar stiller en platform til rådighed og sørger for forsikring i samarbejde med forsikringen, så alle parter kan føle sig sikre under udlejning.

SnappCar.
Har du flere tips til at køre elektrisk? Så smid os nogle tips.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategori

Geen categorie