Den danske sommer er lig med eventyr og hygge.

Danmark har en stolt tradition for forlystelsesparker. Faktisk har vi verdens to ældste parker i vores lille land. 

Forlystelsesparkerne i Danmark kan byde på store oplevelser for hele familien. Så pak lidt mad og familien sammen og tag på eventyr i det danske land.

Har I ikke selv bil, kan I med fordel leje bil gennem SnappCar.dk.

Det er nemt, bekvemt og forsikret. Det er gratis at oprette en profil, så kig forbi i dag.

Hvis I ikke ved, hvilken forlystelsespark I vil besøge, har vi her samlet en række af de største vi har herhjemme.

Bakken

Bakken er verdens ældste forlystelsespark og er Danmarks andenmest besøgte attraktion. Det er en kulturinstitution i dansk historie. Der er et hav af forlystelser, herunder Rutschebanen, der er et vartegn for Bakken. Stedet er desuden kendt for Pjerrot, Bakkens klovn, der underholder børn og unge sjæle.

De har slået dørene op til en helt ny landsby, der er bygget som en kopi af Korsbæk (kendt fra tv-serien Matador). Den er bestemt et besøg værd.

Bakken har åbent fra marts til august. Åbningen af Bakken er en tilbagevendende begivenhed blandt motorcykelentusiaster, der kører i samlet flok hvert år.

Besøg Bakken online

BonBon-Land

image

“Det er skideskægt i BonBon-Land”. BobBon-Land slog dørene op i 1992. Parken har i dag over 60 forlystelser bl.a. Vandrotten og Vildsvinet.

Den 22. april kl. 10.00 åbner BonBon-Land for endnu en sæson. I BonBon-Lands skøre univers kan du og familien få masser af sus i maven. BonBon-Land byder nemlig på masser af vilde og sjove forlystelser til børn og voksne i alle aldre. Når entreen er betalt, er der fri adgang til alle kørende forlystelser.

Se deres åbningstider her.

Djurs Sommerland

image

Er I klar til fart, spænding og leg for hele familien?

Verdensklasse-sjov venter i Nordens største sommerland. Glæd jer til 8 fantastiske temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland, sjove legeområder og over 60 forlystelser for både små og store legebørn.

Årets kæmpenyhed er Søulken! Den beskrives som den vildeste sørøverjagt.

Kom og oplev, hvorfor parken blev kåret til Nordens bedste sommerland i både 2014 og 2015.

Læs mere på www.djurssommerland.dk

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland råder over et areal på ca. 55 fodboldbaner! De havde i 2013 over 650.000 besøgende i parken “helt ude i skoven”. De har vundet en bunke priser, bl.a. “Danmarks bedste sommerland” i 2014.

De arbejder desuden løbende på at blive mere bæredygtige og CO2-besparende.

Deres åbningstider kan ses her.

God fornøjelse.

LEGOLAND

image

Hele verden kender LEGO. De små klodser, der giver stor værdi og pirrer fantasien. Der har været mere end 50 millioner besøgende siden de slog dørene op i 1968. Det er den største turistattraktion i Danmark udenfor København. Parken er opdelt i forskellige områder og temaer.

Du kan desuden tage “kørekort” i LEGO og blive klogere på hvordan du skal opføre dig i trafikken.

Læs mere om LEGOLAND her.

Tivoli

Tivoli er verdens andenældste forlystelsespark, kun overgået af Bakken. Tivoli blev grundlagt i 1843. Det er Danmarks mest besøgte turistattraktion med 3,8 mio besøgende i snit hvert år! Tivoli er desuden Europas tredjemest besøgte forlystelsespark.

Tivoli slår døren op til sæsonen i april og lukker sidst i september. Dog har de åbnet op for Halloween og Julemarked de seneste mange år.

Tivoli har de seneste år også åbnet op for “Fredagsrock”, hvor store navne kommer og spiller musik for parkens gæster om fredagen. Det er gratis, når entreen er betalt.

Se mere her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategori

Geen categorie