April var en travl måned for de europæiske kongelige med en masse fødselsdage.

Dronning Margarethe II af Danmark fyldte 76 d. 16. april og blev fejret den danske befolkning.

Den svenske Prins Carl Philip, Hertug af Värmland og Prinsesse Sofia af Sverige bød deres søn, Prins Alexander, Hertug af Södermanland, velkommen til verden d. 19. april.

Dronning Elizabeth II fyldte 90 d. 21. april og blev fejret i hele verden som den ældstre regerende monark med mere end 62 år på tronen!

Hagl, sne eller regn, så fejrede Kong Willem-Alexander fødselsdag med sin familie i Zwolle … 

… men intet af det tåler sammenligning med SnappCars kongelige, der blev fejret i løbet af Kongens dag!  De sande konger er hollandske. Mød SnappCars konger fra bl.a. …

 

Amsterdam

I Amsterdam mødte vi Renée og hendes hund Bertha. Hun udlejer sin Peugeot Expert regelmæssigt. I hjertet af Jordaan fortæller hun os hvorfor hun lejer sin bil ud. “Det er et spild hvis bilen alligevel står stille og fylder unødigt meget.”

Eindhoven

Erik fra Eindhoven lavede hurtigt udregningen for udlejningen. Som finansiel rådgiver og far til fem, fik han ikke brugt sin lille, grønne Beetle så tit. Det bedste for ham er de mange forskellige historier han hører fra de glade lejere. Han får dækket reparationer og årlig vedligehold på bilen gennem sine udlejninger.

Rotterdam

Henk Willem har en baggrund som advokat. Han lejer sin Mitsubishi Colt ud regelmæssigt. Han er typen, du gerne vil have i dit nabolag. Hans lejere er oftest helt lokale folk. Han deltager desuden i en masse frivilligt arbejde i lokalmiljøet. Han overvejer at sælge sin bil og selv blive lejer hos SnappCar.

Utrecht

I Utrecht kronede vi endnu en Eric, der udover at leje sin Toyota Prius og BMW Z3 ud, også er far til tre entusiastiske og glade børn. Eric har lejet sine biler ud i årevis og elsker konceptet.

Haag

Da Kong Willem-Alexander ikke bruger SnappCar, kronede vi Marcus som Kongen af Haag. Vi har tidligere skrevet om Marcus, men denne gang var hans ven og Volve-ejer, Dennis, også med. Kaffe og kage stod klar da vi ankom. Marcus udlejer to Volvoer (V90 og 960) og en Volkswagen Up!

KingsOfSnappCar

Vil du også være royal?

Alle konger og dronninger har brug for arvtagere. Føler du det blå blod rulle i årerne?
Vil du spare op til udgifter og lære dine naboer at kende?

Registrer din bil på SnappCar i dag og start dit eget eventyr!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategori

Geen categorie