På søndag er det Mors Dag – dagen hvor det ganske enkelt handler om at få ens mor til at føle sig lige så speciel og værdsat, som hun jo er. Der er mange måder at vise sin påskønnelse på, men en ting er sikkert: Der skal mere end en buket blomster til…

Selvom det er meget populært at sige det med blomster på Mors Dag, så skal der nogle gange noget mere til – noget ekstra opmærksomhed. Det er jo trods alt kvinden, der har viet sit liv til en. Hvis jeg kunne give min mor den perfekte Mors Dags-gave, ja så skulle vi en tur til Berlin.

Min mor har altid villet til Berlin. Af en eller anden grund så har netop denne storby fanget hendes opmærksomhed. Alene af denne årsag ville dette være den perfekte Mors Dags-gave til hende: En weekend i Berlin. Vi ville starte i Sønderjylland, hvor mine forældre er bosat, med en lækker morgenmad, hvorfra vi ville sætte kursen sydpå.

Læs også: Tjekliste til bilferien

I Berlin skulle vi så blandt andet se Brandenburger Tor, Berliner Dom, East Side Gallery og Checkpoint Charlie samt opleve deres kendte loppemarkeder og madkultur. Derudover holder min mor meget af haver, så en tur i den botaniske have ville være en fantastisk oplevelse for hende. For ikke at glemme lidt shopping! Sådan en weekend ville være den perfekte mor-datter-weekend med det hele for netop min mor!

Hvad skal du lave med din mor på Mors Dag? Skal du bruge en bil til formålet, kan du roligt kigge forbi snappcar.dk, hvor du kan finde en bil til enhver lejlighed. Det er nemt, bekvemt og forsikret billeje. Derudover er det gratis at oprette en profil ved SnappCar, så hvad venter du på?

Læs også: Spar op til 20% på brændstofregningen 

Vi ved SnappCar ønsker dig og din mor en rigtig glædelig Mors Dag!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategori

Geen categorie

Tags

, , , ,