At eje en bil er dyrt med månedlige omkostninger i forbindelse med forsikring, brændstof samt skatter og afgifter for ikke at glemme de jævnlige tjek på bilen – og så betaler du endda for en maskine, der står stille op til 90% af tiden. Hvorfor ikke udnytte din bil og slå den op på SnappCar? Her kan du tjene ekstra penge på den. Nogle af vores brugere har endda indtjent deres årlige bilomkostninger på tre måneder. Det er en god måde at forsikre omkostningerne ved at have en bil og have kontrol over disse.

Hvordan virker SnappCar?
SnappCar er en online platform, som forbinder bilejere med mennesker, der har behov for at leje en bil en gang imellem. Det geniale ved platformen er, at du kan tjene penge på noget, du ikke altid bruger. Skønt, ikke!? Som bilejer kan du selv sætte prisen for din bil samt bestemme hvor ofte, du vil udleje den. Derudover er du fuldt forsikret igennem SnappCar – så der er ingen grund til bekymring.

Hvor mange penge kan du tjene med SnappCar?
Et godt spørgsmål: Hvor meget kan du tjene ved at udleje din bil? Først og fremmest sætter du en daglig lejepris – tjek gerne lignende biler på platformen og forsikre dig, at du er konkurrencedygtig for hyppig udlejning. Det er også altid en god idé at se hvilke andre biler, der er i netop dit område. Når du slår din bil op på platformen, er du dog ikke overladt til dig selv med lejeprisen – ud fra vores database udarbejder vi nemlig en foreslået pris for leje per dag. Det gør vi ud fra en algoritme, der tager din bil, årgang mm. i betragtning. Du kan tjekke din foreslåede pris her.

Læs også: Spar op til 50.000 dkr. om året

Lad os se på et eksempel: Anders har en Ford Focus fra 2003. Bilen koster i gennemsnittet 500 dkr. per måned eksklusiv vejafgift samt forsikring på 300 dkr. per måned. Det bliver altså samlet 900 dkr. per måned for en bil, der står stille 80-90% af tiden.

På SnappCar kan du slå din bil op med en lejepris på 300 dkr. per dag og med minimum 100 frie km. Du modtager 70% af lejeprisen, hvoraf de resterende 30% går til forsikring, vejhjælp og administration. 210 dkr går altså til dig, når du udlejer din bil. Hvis du så udlejer din bil 5 gange i måneden, tjener du derfor let 1.000 dkr. For disse penge kan du let betale de faste udgifter ved at have en bil. Hvis du så lejer din bil ud oftere, ja så er der større profit til dig.

I gennemsnittet udlejer aktive udlejere deres bil ud 48 gange per år. Dette betyder, at du let kan tjene over 12.000 dkr. årligt som aktiv udlejer på platformen.

Hvis en lejer kører mere en de tilladte frie km., kan du selv sætte en kilometerpris, som lejer skal betale per ekstra kørt km. Disse penge kommer så oveni de penge, du allerede modtager, for udlejningen.

Læs også: 5 tips til fede bilfotos

Slå din bil op nu
Står din bil meget stille? Vil du gerne tjene nogle ekstra penge på den? Slå din bil op på SnappCar og tjen lette penge på den! Det er nemt at registrere sig og kan klares inden for 3 minutter. Det er let, bekvemt og forsikret!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategori

Geen categorie

Tags

, , ,