Vi har alle hørt myterne og måske endda oplevet al mulig modstand på en fredag den 13.? Det er i dag uheldets dag, hvor alt kan ske – alt der kan gå galt, går efter myterne galt. Så det er altså ikke dagen, hvor du skal leje en SnappCar!?

I dag er en dag, hvor man ifølge overtro skal være på vagt! Ifølge myterne er det bedst at blive inden døre for at undgå ulykker. Men hvor stammer denne overtro egentlig fra? At fredag den 13. er gået hen og blevet uheldets dag stammer helt tilbage fra oldtiden, hvor både dagen fredag samt tallet 13 var forbundet med ulykke og uheld. I nyere tid er myterne nok mere forbundet med Hollywood og diverse gyserfilm. Skulle du dog lide af paraskavedekatria (forbi mod fredag den 13.), er det nok bedst at blive hjemme under dynen – bare for en sikkerhedsskyld. Du burde hvert i fald ikke leje en SnappCar på denne dag… Eller burde du?

Læs også: Spar op til 50.000 dkr om året 

Tør du alligevel bevæge dig ud på denne uheldets og ulykkens dag og Gud forbyde det, leje en bil ved SnappCar, ja så er du i det mindste forsikret fra alle sider. Hos SnappCar forsikrer vi nemlig ikke kun en sikker og troværdig platform, hvor alle vores brugere har været igennem et sikkerhedstjek bestående af tre dele, nej vi udbyder også den mest omfattende forsikring inden for privat biludlejning. På denne måde sikrer vi os, at vores brugere føler sig trygge under biludlejningen.

Foruden en sikker platform er vores brugere også garanteret vejhjælp og assistance, hvis den lejede bil skulle komme ud for et sammenbrud. Ikke nok med at lejer får hjælp på stedet, skulle denne hjælp ikke slå til, ja så sender vi bilen retur til en destination efter udlejers ønske. Skulle du som lejer dog være ude for et uheld under udlejningen, så er der ingen grund til panik – forsikringen dækker skader.* 

Læs også: 5 gode råd til turen 

Det er nemt, bekvemt og forsikret biludlejning. Det er endda gratis at oprette en profil på SnappCar.dk. Så hvis du ikke allerede er en del af platformen, hvad venter du på? Bliv en del af SnappCar i dag!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategori

Geen categorie