Endelig! Så kom solen frem. Det er sommer…næsten da! Alt blomstrer, græsset er grønt og det er tid til at tage på eventyr i det grønne. Men hvad må du endelig ikke glemme, når du tager på sommertur? Vi har her samlet en liste over de 7 vigtigste ting, du skal huske, når du tager afsted på tur i det fine sommervejr.

Solbriller
Intet går i det fine vejr uden solbriller. Når du kører, er det nemlig vigtigt, at du bevarer overblikket over vejen samt trafikken. Så når solen står lavt om morgenen og aftenen, kan et par solbriller være med til at redde liv. Ideelt er dog et par der er polariserede med UVA og UVB beskyttelse, så dine øjne er ekstra beskyttede.

Solcreme
Solcreme er vigtig – især for børn! Deres hud er nemlig mere sensitiv end vi voksnes. Skal du ud at køre i en cabriolet? Så er solcreme og en hat måske ikke den værste idé – på grund af vinden, mærker du nemlig ikke altid solens farlige stråler, men de er der.

Vinduesvæsker
Har du husket det? Vinduesvæsken… Alle de små insekter på forruden? Hvor der er veje, er der banker fulde af insekter. Hold din forrude ren og sørg altid for at have et klart syn på vejen. Fyld vinduesvæske på din bil regelmæssigt og hav altid en pudseklud klar i nærheden.

Læs også: Tjekliste til bilferien

Vand
Man kan hurtigt få det skidt i det fine vejr, så husker du vand? Vand er nemlig vigtig! Mennesker har brug for ca. 2 liter vand om dagen. Om sommeren kan det dog blive utroligt varmt i en bil, så det er ekstra vigtigt at drikke nok. Sørg for altid at have en flaske vand med i bilen – det er ikke kun vigtigt for dig og dine passagerer men også for bilen.

Olie
Enhver bils motor bruger mere olie under varme køreture: Olie beskytter nemlig motoren og holder den kølig. Hav altid en flaske motorolie med i bilen for en sikkerhedsskyld. Skal du have købt ny olie til bilen? Husk at købe den rigtige version til din bil!

Mobiloplader
Det kan være frustrerende at løbe tør for batteri undervejs. Tag derfor altid din mobiloplader med, når du skal på tur. Det kan jo ske, at du får brug for at kontakte visse folk i en nødsituation.

Musik
En god spilleliste med dine yndlingssange er aldrig af vejen! Det er måske ikke en nødvendighed, men det er da meget rart at have noget godt musik at lytte til på længere ture. Især når du er afsted med familien eller vennerne.

Læs også: 5 gode råd til turen

Hvad tager du altid med, når du tager på sommertur i det fine vejr? Har vi glemt noget? Læg gerne en kommentar forneden.

Join the conversation! 1 Comment

  1. […] Læs også: De 7 vigtigste sommer-essentials til sommerturen […]

    Like

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategori

Geen categorie

Tags

, , ,