Vi lever i en stigende globaliseret verden, hvor landegrænser ikke længere deler folk op i nationaliteter, som de gjorde en gang. Folk flytter til fremmede lande for at slå sig ned af forskellige årsager. Som et resultat bliver byer og arbejdspladser verden over mere og mere interkulturelle. Med denne udvikling er der i større grad brug for forståelse for kulturelle forskelligheder. Derfor fastlagde EU i 2002 i morgen, den 21. maj, som dagen, hvor vi verden over fejrer kulturel mangfoldighed – det er med andre ord Cultural Diversity Day i morgen. Lad os fejre det!

Man kan lære al verden ved at udforske fremmede kulturer: Man kan lære om fremmede måder at tænke og handle på – man kan blive klogere. Man kan samtidig også lære en del om ens egen kultur og opnå perspektiv. Det er noget vi her ved SnappCar oplever på daglig vis. SnappCar er nemlig ikke kun at finde i Danmark men også i Sverige, Tyskland og Holland. Derudover består vores medarbejdere af mennesker fra i alt 11 forskellige lande rundt om i Europa. Med forskellige kulturer kommer forskellige måder at tænke og handle på – for ikke at glemme traditionerne!

Læs også: Earth Day – Hvad er det? 

Især traditionerne har været grund til megen morskab. Når det kommer til biler, så har vi snakket meget om traditioner for at køre bil. Vores italienske kollega kunne fortælle, at han har haft svært ved at vænne sig til brugen af hornet her i Holland – eller manglen af samme. I Italien bruger man nemlig hornet meget, men her i Holland er det begrænset – ligesom det er i Danmark. Dette har resulteret i en bøde eller to for ham. Vores svenske kollega derimod oplever på daglig vis hollændernes utålmodighed i trafikken. Han troede, at svenskerne var utålmodige i trafikken, som de jo har ry for, men hollænderne er altså værre, mener han – de har så travlt.

Så skal du afsted til udlandet i bil, er det måske en god idé at være ekstra opmærksom på kulturelle forskelle. Tager du afsted til udlandet i en SnappCar, er du forsikret i hele Europa. Dette inkluderer også vejhjælp samt en erstatningsbil, hvis det skulle blive nødvendigt. Kig endelig forbi vores hjemmeside her og se, om du kan finde en bil, der lever op til dine behov. Med vores kære udlejeres udvalg er vi sikre på, at der er noget til dig. Og når du så er på farten, så glem ikke at suge alle de kulturelle forskelle til dig – man bliver jo kun klogere.

Læs også: De 7 vigtigste sommer-essentials til sommerturen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategori

Geen categorie