Vi har for nyligt opdateret kalenderen, som du måske har læst i vores Teknikker Update. Dette betyder, at du nu kan sætte en bestemt tidsramme for afhentning og aflevering af din bil. På denne måde forbedres raten for accepterede lejeanmodninger mens samtidig at undgå skuffede lejere.

Det er let at opdatere din kalender. Du går ind på din profil under “Mine Biler,” vælger “Oversigt/Rediger” og her kan du så se din bilprofil og redigere i denne.

Det er i bilprofilen, du har et komplet overblik over din bil. Her finder du alle funktioner gældende for din bil såsom Direkte Booking, minimums lejeperiode, pris og ledighed. Foruden at sætte din bil som ledig (grøn) eller ikke-ledig (rød) ved at dobbeltklikke på en dato, kan du også her sætte bestemte afhentnings- og afleveringstider.

Du kan sætte to tider for hver dag eller en bestemt tidsramme for alle dage. Disse tidsrammer er kun tilgængelige for ledige dage. Husk at gemme når du har opdateret din kalender! Som default er din bil under Direkte Booking sat som ledig mellem kl. 7-23.

Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende den nye og forbedrede kalender, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på support@snappcar.dk

Join the conversation! 1 Comment

  1. […] Med Direkte Booking var mulighederne mange. Vi modtog en del feedback fra brugere, som har været meget brugbar. For at gøre Direkte Booking til en success, ønskede udlejere en kalender, der kan justere deres ledighed mere fleksibelt. Derfor har vi opdateret kalenderen. Nu kan udlejere sætte en tidsramme for deres ledighed. På denne måde forbedres raten for accepterede lejeanmodninger mens samtidig at undgå skuffede lejere. Du kan læse mere om kalenderens forbedringer her. […]

    Like

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategori

Geen categorie