Som noget nyt ønsker vi jævnligt at give jer, kære brugere, en lille opdatering fra teknikkerne. Dette inkluderer, hvad de arbejder hårdt på at forbedre på platformen.
I løbet af de sidste par uger har de været travlt beskæftiget med at forbedre lay-out samt visse funktioner heriblandt Direkte Booking funktionen.

Som i nok ved, introducerede vi for nyligt Direkte Booking, der skal forbedre booking flowet. Hvis man slår Direkte Booking til, bliver en lejers lejeanmodning accepteret med det samme. På denne måde skal lejer ikke vente på, at udlejer accepterer, og lejer kan betale for bookingen med det samme. Funktionen er tilgængelig for alle udlejere. Du kan læse mere om betingelserne her.

Med Direkte Booking var mulighederne mange. Vi modtog en del feedback fra brugere, som har været meget brugbar. For at gøre Direkte Booking til en succes, ønskede udlejere en kalender, der kan justere deres ledighed mere fleksibelt. Derfor har vi opdateret kalenderen. Nu kan udlejere sætte en tidsramme for deres ledighed. På denne måde forbedres raten for accepterede lejeanmodninger mens samtidig at undgå skuffede lejere. Du kan læse mere om kalenderens forbedringer her.

Foruden Direkte Booking har teknikkerne også arbejdet hårdt på lay-outet på hjemmesiden. Som et resultat kunne vi introducere den nye besked-funktion, der er hurtigere og med et klart overblik over (verserende) bookinger. Det samme gælder selve booking-overblikket: Dets lay-out er forbedret, hvilket gør det lettere at spotte den booking, du leder efter.

Det er dog ikke det eneste, teknikkerne har lavet. De tilføjede også en ny menu på hjemmesiden kaldet “hamburgeren”. Den nye menu gør det lettere for brugerne at navigere rundt på siden mellem personlig information og bookinger mm. Derudover giver det hjemmesiden et mere skarpt og clean look.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategori

Geen categorie