I Danmark er der tradition for at tage på ferie i udlandet, når det danske sommervejr ikke helt holder stik. Man skal jo væk fra hverdagen og ud for at se og opleve nogle andre kulturer.

Det store udland kan byde på spændende oplevelser. Det at fordybe sig i fremmede kulturer er efterhånden blevet en mærkesag for den almene dansker. Vi elsker at tage på eventyr, få os en på opleveren og så hjem til lille, dejlige Danmark igen.

Hvis du planlægger en ferie i Europa, hvorfor så ikke tage afsted i en SnappCar? Det er nemt, bekvemt og forsikret billeje. Det er gratis at oprette en profil ved SnappCar, så hvad venter du på? Uanset ferietype og med familien, kæresten eller vennerne så har snappcar.dk bilen, der passer til netop din ferie. Ved SnappCar er du forsikret i hele Europa,* når du tager afsted på ferie. Derudover er du garanteret vejhjælp og i værste tilfælde en erstatningsbil på rejsen.

Hvis I endnu ikke ved, hvor I skal tage hen, har vi her samlet fem af de populæreste Europæiske feriedestinationer ifølge TripAdvisor.dk 

Læs også: Tjekliste til bilferien 

Paris, Frankrig
Det er romantikkens hovedstad, der har lidt af det hele: Kunst, historie, gastronomi, sport, shopping og natteliv. Det er ikke svært at forstå, hvorfor så mange netop vælger at tage på ferie i Paris – der er noget for alle. Så er du til en storbyferie for alle pengene, så er Paris det rette valg. Her kan du nyde en croissant langs Seinen og udforske byens kultur og historie i Louvre samt se ud over byen i Eiffeltårnet.

Prag, Tjekkiet
Det eventyrlige Prag er kendt for dens fortryllende atmosfære. Med yderst imponerende arkitektur og store grønne områder samt en rig historie og kultur, er Prag den perfekte destination for rejsende, der ønsker en kulturferie. I Prag kan du nemlig blandt andet besøge de mange museer og det smukke slot, hvor du kan suge byens historie til dig, samt nyde et lækkert måltid på en af de mange traditionelle tjekkiske kroer.

Amsterdam, Holland
Blandt de mange smukke kanaler, romantiske broer og skæve huse er Amsterdams charme ikke svær at spotte. Men foruden byens hyggelige kendetegn kan besøgende cykle byen tyndt og blende ind med de lokale. Ønsker du en aktivferie, er Amsterdam byen at tage til: Her kan du nemlig lære at kitesurfe, windsurfe samt flyboarde, stå på indørs ski eller snowboarde. Der er også rig mulighed for indendørs klatring, stå på skateboard, køre go-cart og meget mere. Og når du er træt fra alle aktiviteterne, kan du nyde et lækkert måltid på et af de mange restauranter og cafeer byen har at tilbyde med udsigt over kanalerne.

Stockholm, Sverige
Er du mere til en naturferie i smukke, fredelige omgivelser, så er Stockholm måske mere dig. Ikke nok med at du kan nyde Skandinaviens hovedstad, men du kan også nyde dens natur. Fra centrum kan du tage en direkte båd ud til en eller flere af  skærgårdenes hundredvis af ubeboede øer – hver ø helt unik: De fleste af øerne er ubeboede, og du kan derfor slå et telt op og nyde en nat under Stockholms nattehimmel, mens der på andre er restauranter mv. Så hvis du tager på ferie i Stockholm, er der rig mulighed for både at opleve en storby og alt hvad dertil hører samt fordybe dig i naturen.

Barcelona, Spanien
I denne livlige og farvestrålende middelhavsby kan du nyde en rigtig badeferie. 20 minutters gang fra Barcelonas centrum finder du nemlig en række lækre strande, hvor du kan dase i den lette sommerbrise. Det er jo ren afslapning! Og hvis du skulle blive træt af at slikke sol og bade ved stranden, så er centrum ikke langt væk. Her kan du gå på opdagelse i de smalle gader og stræder, spise en masse god mad på de mange cafeer og restauranter samt opleve opsigtvækkende og farverig arkitektur.

Læs også: Spar på brændstofregningen

Og når eventyret er udlevet og ferien er forbi, kan I trygt vende snuden mod Danmark igen. For ude godt, men hjemme bedst!

Besøg SnappCar: Her kan du finde billig biludlejning efter dit behov

*Green Card lande i Europa her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategori

Geen categorie