Ved SnappCar er vi i årenes løb på vores markeder blevet eksperter på SnappCar-bilprofiler. Vi ved helt præcist, hvilke profiler der får mest opmærksomhed og hvilke biler, der oftest lejes ud. For at sikre, at du får maksimal opmærksomhed på siden, vil vi her dele nogle tips med dig.

Først og fremmest er det vigtigt at sætte sig i lejers sted, når du tilpasser din bilprofil. Forestil dig derfor, hvad en lejer ser på og er opmærksom på, når han eller hun leder efter en bil. Hvad ville du være opmærksom på som lejer? Vil du ikke hellere leje en bil, hvor du helt tydeligt kan se, om bilen kan opfylde dine behov? Så du har brug for billeder af bilen, måske en lille tekst om bilen samt udlejer – og hvad med anmeldelser?

Billeder er guld værd!
Den første ting, man som lejer ser, er billedet af din bil! Sørg derfor altid for at billeder af din bil er gode og tydelige. Tag gerne flere skarpe billeder fra forskellige vinkler – og glem ikke at tage billeder indvendig såvel som udvendig! En solrig grøn baggrund i stedet for den typiske danske grå himmel kan også nogle gange gøre en forskel.

Læs også: Fede tips til at tage billeder af bilen

En personlig tekst…
På din bilprofil har du mulighed for at skrive en kort tekst om bilen samt om dig selv. Dette giver lejer et godt indblik i bilen samt dig som udlejer. Derfor er det i den grad en god idé at skrive lidt om bilen samt om dig selv.

Om bilen
Vi ser ofte, at tekstboksen om bilen står tom … det er synd! Dette er nemlig det perfekte sted at holde en god salgstale om din bil. Hvad kan din bil især bruges tid? Er den god til lange ture? Er det en brændstof-sluger? Er det en lidt ældre bil med personlighed? Intet problem! Skriv det endelig her! Så ved lejer præcis, hvad han eller hun kan forvente af netop din bil.

Om dig selv
Lejere synes ofte, at det er rart at vide, hvem udlejer er og hvad udlejers forventninger er til deres lejere er. Det behøver dog ikke at være en personlig tekst, men ganske overordnet: Hvem er du, hvad laver du og hvorfor lejer du din bil ud igennem SnappCar?

OBS! Forneden på din bilprofil-side kan du også tilpasse, hvad der er tilladt i bilen (børn, dyr, rygning, udlandskørsel mm.) samt ekstraudstyr.

Passer prisen?
Vi danskere leder altid efter den helt rigtige pris. Derfor er det altid en god idé at undersøge markedet og efterspørgslen i netop dit område. Er prisen konkurrencedygtig sammenlignet med lignende biler på platformen? Er der mange biler i dit område/ er efterspørgslen stor? Hvis du tilpasser prisen til markedet, har du en klar fordel!

Frie kilometer/ ekstra kørte kilometer
Hvor mange frie kilometer inkluderer din bil per dag? Har du bevidst valgt dette eller har du fulgt standard-indstillingerne på profilen? Overvej, hvad du mener, der er rimeligt.
Til den rigtige pris med rimelig frie kilometer skal omkostningerne for ekstra kørte kilometer også passe. Du kan altid presse prisen lidt – prøv dig frem og find frem til det, der virker bedst for dig og din bil.

Læs også: Opdateret kalender

Anmeldelser
Når en lejer har lejet din bil, så spørg endelig ham eller hende ad, om de ikke vil være søde at skrive en anmeldelse på din bil – ligesom du vil gøre ved dem. Det giver dig nemlig en fordel at have positive anmeldelser på platformen. Flere anmeldelser = større efterspørgsel.

 

Værs’go! Her fik du nogle lette tips at følge for at forbedre din bilprofil. Husk at du kan tilpasse denne ved at gå ind på din profil under Mit SnappCar > Mine Biler > Oversigt/rediger.

Happy snapping!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategori

Geen categorie