SnappCar søsætter sammen med deleplatformene YoooWe, Boatflex og Cook With a Local deleinitiativet ’WeShare’, der skal øge opmærksomheden på dansk delekultur og udnytte Danmarks unikke forudsætninger for at høste fordelene af deleøkonomien.

WeShare initiativet skal lokke flere brugere til at dele ved at vise deleøkonomien fra sin bedste side og få brugerne til at komme hinanden ved på tværs af platforme. SnappCars danske PR Manager, Anders Vincent Jacobsen forklarer:
”Bruger-til-bruger kulturen i Danmark er så småt begyndt at modnes, men der er stadig lang vej igen før vi for alvor kan høste de samfundsmæssige fordele ved deleøkonomien. WeShare er en  fælles indsats for at øge opmærksomheden på delekulturen og trække flere til, så vi sammen kan høste gevinsterne ved deleøkonomien.”

Initiativet er baseret på en række events fokuseret omkring WeShare-platformene, der foruden SnappCar tæller YoooWe (bruger-til-bruger surf- og skigear), Boatflex (bruger-til-bruger bådudlejning) og Cook With a Local (bruger-til-bruger madlavning). Åbningseventen finder sted ved Amager Strandpark søndag d. 31. juli kl. 14.00-20.00 og programmet omfatter træningssessioner med en af landets dygtigste wakeboardere, Mikkel Kaiser fra YoooWe, lokal grillmad med Christopher Pilgrim fra Cook With a Local, wakesejlads med Jakob Bojesen fra Boatflex. SnappCar sørger for autentisk surf-transport. YoooWe sørger desuden for at der er rigeligt med longboards, kites og SUP boards til de der ikke får en tur på wakeboard.

Flere platforme på vej
Selvom gruppen bag WeShare-initiativet kun har været i gang i få uger, har der været stor interesse fra andre deleplatforme, og flere står allerede i kø for at blive en del af initiativet. Integrationen af flere platforme kommer til at ske løbende som WeShare finder sine samarbejdspartnere og får involveret relevante industri-partnere. Der er indledningsvist etableret et strategisk samarbejde med VisitDenmarks ”Come Be a Part of It”-kampagne – et initiativ, der søger at brande Danmark som delenation over for turister.

Vind en plads til åbningseventen
For at skabe opmærksomhed omkring åbningseventen udtrækker WeShare fire VIP-billetter til to heldige ’WeSharers’. Læs mere om hvordan du kan deltage og vinde en plads på en af de fire platformes Facebook-sider.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategori

Geen categorie