I onsdags inviterede SnappCar til Meetup hos KPH-Projects i København i samarbejde med Cook With a Local og Nixe Danmark

15 brugere fra SnappCar og Cook With a Local lærte hinanden at kende på tværs af platforme til vores første fælles Meetup i København. KPH-Projects lagde baggård til aftenen og Cook With a Local sørgede for lækre økologiske hjemmebyggede burgere og sprøde øl og radler fra Nixe Denmark.

Meetup’en var en direkte forlængelse af Visit Denmarks deleøkonomi-event i juni, hvor Boatflex, Cook With a Local og Airbnb deltog sammen med SnappCar, og vores WeShare-event i juli, hvor også YoooWe var med.

Flere biler på platformen

SnappCar får rigtig mange nye brugere hver eneste dag. Faktisk kommer mere end 100 nye brugere til om ugen, og det har accelereret behovet for nye biler på platformen i en sådan grad, at vi nu søsætter et Snappbassadør-program, der skal sætte gang i registreringen af biler.

Vi beder derfor vores netværk af brugere om hjælp ved, at aktivere venner, familie og bekendte til at registrere biler og sprede budskabet gennem henvisningsprogrammet ”Share The Joy”, så vi kan fortsætte med at styrke deleøkonomien i samme tempo som hidtil.

Én platform er ikke nok

Vi har lagt mærke til at en stor del af vores brugere er registreret på mere end én platform og det støtter vi selvfølgelig op omkring hos SnappCar. Der er rigtig mange gode grunde til at mødes på tværs af brugerne og lære hinanden bedre at kende.

Når vi hjælper hinanden med at gøre opmærksom på fordelene ved delekulturen får vi mere ud af den og kan hurtigere omstille vores samfund til en virkelighed hvor vi bevæger os fra ejerskab til adgang. Det styrker både økonomien, miljøet og vores sociale sammenhængskraft.

Næste Meetup

Vi er i fuld gang med at planlægge det næste meetup i København og senere på året går vi i gang med at se på mulighederne i andre byer, så vi kan sprede budskabet i resten af landet også. Vi vil rigtig gerne høre fra brugere, der har forslag til andre aktiviteter og hvordan vi kan nå endnu bredere ud.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

About andersvincent

PR / Community Manager

Latest Posts By andersvincent

Kategori

Geen categorie

Tags

, , , , , , , , , , ,