3 oktober 2016

Opdateringer #6

Sommeren er forbi og SnappCars fødselsdag nærmer sig med hastige skridt! Tiden flyver når man har det sjovt! Der har også været gang i den hos vores udvikler-team. Her er de seneste opdateringer:

Nye muligheder ved direkte booking

Når du benytter SnappCars direkte booking, er det nu muligt at oprette kriterier for, hvem der skal kunne benytte sig af funktionen. Du kan nu filtrerer dine medbrugere efter følgende kriterier:

  • Alle godkendte lejere
  • Lejere, der har booket en bil X antal gange
  • Lejere med et specifikt antal stjerner
  • Lejere, der har lejet din bil mindst én gang tidligere

Med det nye filter bestemmer du helt selv, hvem der kan booke din bil direkte! Læs mere om det nye filter og hvordan du kommer i gang herunder.

Forbedrede søgefunktioner og SnappAssist

Ud over direkte booking-opdateringen, har vores udvikler-team udvidet de generelle søgekriterier, så du nu kan søge på bilens geografiske placering, hvor lang tid bilen har været på platformen, svartid på anmodninger samt hvor stor en del, der bliver accepteret.

Vi arbejder hele tiden på at gøre det nemmere for dig, at booke en bil eller udleje. Derfor har vi nu udviklet “SnappAssist” – et værktøj der hjælper dig med at finde en bil magen til den du forsøger at booke. Vi forøger med andre ord din chance for at finde nøjagtig den bil du søger.

Tips og tricks til en bedre brugeroplevelse!

Som online-platform er det supervigtigt for os, at alle får den bedst mulige brugeroplevelse. Vi foretager derfor løbende tests, og det kan betyde medfører midlertidige fejl i bestemte browsere eller på bestemte platforme. Vi har derfor lavet en lille guide for, at undgå de værste fejl:

Sørg for at holde din browser opdateret. Benyt dig så vidt muligt at Google Chrome – også på din smartphone! Sørg ligeledes for at holde din smartphone opdateret. Bemærk at opdateringer, der er ældre end Android 4.1 Jelly Bean eller iOS 6 ikke understøttes. Windows-telefoner understøttes heller ikke. Har du styr på ovenstående, men platformen virker stadig ikke? Klik dig ind på http://www.supportdetails.com og find detaljerne for din enhed, og send PDF’en til vores support på support@snappcar.dk, så vores support-team kan hjælpe dig.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

About andersvincent

PR / Community Manager

Latest Posts By andersvincent

Kategori

Geen categorie