Hvis vil have success med regelmæssigt at leje din bil ud på SnappCar, er det vigtigt at du er synlig og nem at finde for vores lejere. Vores søgning optimerer allerede synligheden af din bil ved at matche de detaljer du har oplyst med de specifikke behov lejeren søger på. Men der er ting du selv kan gøre, for at lande højere i søgeresultaterne på SnappCar.

Her fortæller vi dig, hvad du selv kan gøre, for at skille dig ud fra mængden!

Tilgængelighed

En af de vigtigste ting du kan gøre, er at holde din SnappCar kalender opdateret. Selvfølgelig kan du ikke altid med sikkerhed vide, hvornår din bil er tilgængelig for lejere. Vi har alle spontane gøremål og ture ind imellem.   

Men der er helt sikkert datoer, hvor du med rimelig sikkerhed ved at din bil kan udlejes. Marker disse dage i din kalender så den løbende er opdateret (ugentligt eller månedligt). På den måde sikrer du at potentielle lejere kan finde din bil på dage hvor den er ledig – så får du en succesfuld udlejning og forbedrer samtidig din position i søgeresultaterne fremover.

Tjek din kalender på din profil under menuen på Mine Biler > vælg “Skift bil og kalender”.

Vil du gerne udleje hurtigere og nemmere? Så prøv ‘direkte booking’ under menupunktet Mine Biler, ved at trykke på ‘Ændre indstillinger’. Ved at aktivere dette direkte bookinger behøver du ikke at acceptere en anmodning manuelt længere. Det sker automatisk baseret på dine personlige indstillinger. Læs mere om det her!

Svar på lejeanmodninger

En anden måde at positionere dig højere i søgeresultaterne er ved at svare hurtigt på en anmodning.

Når der er en ny leje anmodning, vil du modtage en SMS og en e-mail med lejeperiode, dit potentielle udbytte samt et link til lejerens profil. Du kan hurtigt og nemt acceptere eller afvise anmodningen via denne e-mail, og du får mulighed for at tage kontakt til lejeren.

Det kan godt ske, at du modtager en anmodning der på det pågældende tidspunkt ikke passer dig. Alligevel er det vigtigt for din position i søgeresultaterne, at du reagerer på anmodningen, også selvom du afviser anmodningen.

Ekstra tip: Ved at sende et svar på en anmodning, også selvom det er en afvisningen af den forespurgte lejeperiode, kommer lejer og udlejer ofte frem til en anden periode, der virker for begge parter. Herefter kan lejer sende en ny anmodning, som du hurtigt kan acceptere.

Anmeldelser

At have mange gode anmeldelser giver dig også en bedre position i søgeresultaterne. For at få gode anmeldelser kan du for eksempel sørge for, at du udlejer en ren og pæn bil, og reagerer hurtigt på anmodninger. Dette vil generelt give lejer en god oplevelse, når du udlejer din bil.

Hvis du informerer og svarer hurtigt og klart, efter du har accepteret en anmodning, bliver lejerens oplevelse ganske enkelt bedre, og vedkommende vil have det bedste grundlag for at kunne give dig en rigtig god anmeldelse.

Hvad gør du for at få topanmeldelser? Fortæl os om det under artiklen her, på vores sociale kanaler eller send os en mail til support@snappcar.dk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Latest Posts By johannasnappie

Kategori

Geen categorie, Nieuws, Tips

Tags

, , ,