Leder du også efter den perfekte gave til mors dag 2017? Der findes en række ‘mors dags-klassikere’ som du altid kan bruge til at fortælle, at hun er noget helt særligt:

  • Den traditionelle mors dags gave

Blomster fra Interflora eller gaveæsker fra Summerbird er det helt store ‘mors dags-gave’ hit, som altid siger ‘jeg elsker dig’ bedre end noget andet. Desuden er et gavekort til diverse wellness oplevelser også blevet en populær gave, særligt gavekort til massage, så mor kan stresse helt af. 

  • Den sjove mors dags gave

Det er også blevet en trend at købe sjove gadgets til mor på mors dag. Du kan købe alt lige fra rengøringstøfler til havfruetæpper, så du er sikker på at tænke ud over de traditionelle rammer. På Coolstuff.dk har de alt hvad du ikke vidste en mor kunne mangle.

  • Den betænksomme mors dags gave

En simpel, men altid værdsat mors dags-gave, er en fotogave i form af et indrammet billede af dig og dine søskende eller en fotobog med billeder af dine minder med mor. Personlige gaver har ofte en stor effekt og behøver ikke at koste så meget, da det er tanken er tæller.

Ja, mulighederne er endeløse, men den bedste gave vi kan give er, at dele vores egen tid.

Vi har erfaring med, at små personlige oplevelser skaber de største minder. Det er ved at dele at vi skaber aftryk og relationer, hvilket sker dagligt når danskere lejer en bil fra naboen gennem SnappCar eller andre bildelingskoncepter. Derfor vil vi også slå et slag for, at den bedste mors dags-gave, er flere øjeblikke som I deler sammen.

Læs også: Earth Day 2017 – Lad os sammen skabe en mere bæredygtig fremtid


1. Kidnap mor i en SnappCar

Der findes et hav af gode oplevelsesgaver til mors dag, men mors dag behøver ikke kun handle om selvforkælelse, da samvær måske er den dyrebareste gave du kan gi’. Lej en bil og ta selv mor med ud på sjove oplevelser uden for byen – om det så er ølsmagning, kromiddag, museumsbesøg eller en tur til vandet vil oplevelsen kun blive endnu større, hvis I deler en stund på de danske veje som en ekstra bonus.

Med en delebil fra SnappCar.dk kan du nemt og billigt tage mor med ud på oplevelser.  

mors dag 2

2. Forkæl din mor

“Sig det med biler” er vores motto. Har du overvejet at skifte den sædvanlige blomsterbuket ud med en fed Tesla? Du behøver nemlig ikke have grønne fingre for at gøre mor glad – en Tesla kører på grøn energi, hvilket må siges at være lige så godt, hvis ikke bedre. Giv derfor din mor en oplevelsesgave fyldt med power, luksus og stil ved at leje en af SnappCars Teslaer billigt og forsikret. Glem ikke at tilføje en ekstra chauffør når du lejer, så du også kan sætte mor bag rattet, og lad hende mærke komforten og accelerationen fra en sportsbil: fra 0 til 100 km/t på helt ned til 3,4 sekunder.

Lej evt. Anders’ Tesla  elbil på SnappCar og giv mor en eksklusiv og grøn køreoplevelse.

3. Overrask din mor med et besøg

Beklager mor sig ofte over, at du ikke besøger hende ofte nok? Så er det med at finde en SnappCar og komme afsted. Med en delebil fra dit eget lokalområde kan du hurtigt tage afsted og spare på udgifterne, hvis du er studerende eller ikke er særligt begejstret for tog eller bus. Skal du fra København, kan du leje en SnappCar med et højt antal fri kilometer pr. dag, og køre billigt til Jylland og direkte hjem til mors kødgryder.

Med Susannes Suzuki Alto får du for eksempel 400 kilometer pr. dag og dermed mulighed for at besøge mor, hvis du ikke bor tæt på.

Mors dag 1

4. En taxa til mor

Mors dag er altid den 2. søndag i maj, hvilket vil sige at du har en oplagt mulighed for at give din mor lidt tilbage på “taxa-kontoen”. Hvor mange gange har din mor ikke leget taxa for dig, når du skulle hentes kl. lort (læs sent) om natten, når du har været til fest med skolekammeraterne?

Send derfor mor ud med veninderne lørdag den 13. maj og tilbyd hende at stå til rådighed, når festen lukker og slukker. Du kan leje denne lille røde Hyunday I10 fra Århus til formålet. Så kan mor nemt spotte sin taxa, når hun har fået nok.


Find en personlig gave med en delebil fra SnappCar og skab sammen gode minder, når i kører ud på oplevelser i eller uden for byen.  

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategori

Geen categorie, Mors Dag, Tips