Hvad betyder denne investering for SnappCar og dig som bruger? Denne artikel giver dig et indblik i de nye muligheder, den giver platformen, brugerne og ikke mindst delebilskonceptet som helhed. Der skal blandt andet fokuseres på at gøre danskerne trygge ved at leje deres bil ud.

Europcar og danske Founders baner vejen for SnappCar

Det var en stor forløsning og glæde, da den franske Europcar Group sammen med eksisterende aktionærer AutoBinck Group og danske Founders, valgte at investere 10 millioner euro i SnappCar. En fantastisk investering, som er et nyt og vigtigt skridt på vej mod vores mission: 5 millioner færre biler i Europa i 2022 – med mere plads og mindre CO2 udledning som resultat. Desuden kan vi nu sige, at SnappCar for alvor ruller ind i Danmark.

Dette efterlader en række spørgsmål: Hvor bevæger vi os hen? Hvad betyder det for dig? Og hvad skal vi opnå sammen?

Hvor er vi allerede?

Med mere end 250.000 medlemmer i vores community, deler vi over 30.000 biler sammen hver dag. Men der er stadig langt til målet i 2022, og det er derfor vi byder velkommen til Europcar Group som ny investor. Udover kapital, bringer dette samarbejde nemlig også særdeles værdifuld viden og ekspertise.

Med dette samarbejde er vi nu i stand til, at udvide til andre europæiske lande og samtidig forbedre vores platform yderligere, samt skabe bedre muligheder for dig som bruger. Blandt andet kan vi fortsætte vores arbejde med at videreudvikle vores app, men også ‘nøgleløs teknologi’ og gøre bildeling så effektivt og sjovt som muligt.  

Med denne investering får vi endnu større muskler til at vise danskerne, at SnappCar blot er Airbnb for biler. Det skal være lige så naturligt og sikkert at leje sin bil ud til andre private, som det er blevet med boliger. Mange tror fejlagtigt, at de får problemer med deres forsikring, hvis der sker noget, når bilen er udlejet, men hos os er man som lejer og udlejer dækket af IF forsikring, og ens egen forsikring påvirkes ikke”, siger SnappCars danske landechef Søren Hafsjold Mohr.

Hvad ændrer sig (ikke)?

Faktisk er der ikke så meget der ændrer sig. Europcar får en minoritetsandel i SnappCar, hvor SnappCar forbliver SnappCar. Hver fremtidig udvikling er fortsat med fokus på vores community og på at nå vores mål: mindre spild, færre biler og mindre CO2-udledning i byområder i Europa. Og med Europcar ved vores side kan vi bedre opnå vores ambitioner.  

Det er med andre ord tid til at gå hurtigt frem, og takket være jer, er vi på vej mod en bedre fremtid. En fremtid, hvor vi skaber mere rum ved at dele.

Læs mere on SnappCars investering, samt ambitioner og mål for Danmark i denne artikel fra Børsen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategori

Geen categorie