Et billede siger mere end tusinde ord, og desværre er beskrivelsen af din bil begrænset til 500 tegn. Derfor er det vigtigt, at dine billeder er i orden, og giver et godt indtryk til den potentielle lejer. Biler med flere billeder har vist sig at blive lejet ud oftere end dem uden. Vi har derfor lavet en liste med 6 tips der kan hjælpe dig med at komme igang!

Tip 1: En ren bil

En ren bil er en god bil, og en god bil bliver hurtigt udlejet!

Derfor er det vigtigt, at bilen er ren og præsentabel når der skal tages billeder, og udlejes. En ren bil vil oftes give lejeren et bedre indtryk, og øge chancen for tilbagevendende lejere.

Tip 2: Den rette eksponering

Et godt billede kræver også en god belysning, det vil derfor være en god idé at tage dine billeder en dag hvor vejret er godt. Hold derfor øje med vejrudsigten for en solskinsdag!

Design uden navn

Hvis bilen står indenfor i en garage eller ligende, skal du sikre dig, at der er tilstrækkeligt med belysning så billedet bliver klart og bilen synlig.

Tip 3: De rigtige vinkler

Det er vigtigt at vise bilen fra alle vinkler, på den måde kan lejeren se hele bilen og dermed beslutte om denne er den rette for dem. Du behøver ikke 360° fotografering, men prøv at se om du kan fange bilen fra følgende vinkler:

Forsiden

Forside.jpg

Fra siden

Fra siden.jpg

Bagsiden

Bagsiden

Indvendigt

Indvendigt

Indvendige billeder kan være særligt vigtige hvis du f.eks. udlejer en varevogn, hertil vil det være en god idé at tilføje bilens dimensioner. Således kan lejer se om den opfylder deres specifikke behov.

Tip 4: Ekstra- & særlige detaljer

Hvis bilen indeholder særlige funktioner eller ekstra tilbehør, vil det være fordelagtigt at fremhæve disse i dine billeder. På den måde kan du skille dig ud fra de andre biler og fange lejernes opmærksomhed.

img_2

Har bilen evt. en speciel historie? Eller er bilen særlig speciel? Tilføj gerne billeder der understøtter dette.

Tip 5: Upload dine billeder

Når du har taget dine billeder, er det tid til at tilføje dem til din profil. Følg disse trin fra din SnappCar startside: Mine biler > Min bil & kalender > Skift bil & kalender > “Tilføj billeder” under Information om bilen. Sørg for, at billederne er i god kvalitet, men ikke fylder mere end 4 MB.

Tip 6: Bonus Point!

En hurtig måde at skaffe bonus point til din bil, vil være at tilegne dig et SnappCar klistermærke. Hvis du klistrer dette i vinduet fortæller du dine nærmeste naboer, at de kan leje din bil. Ønsker du et sæt SnappCar klistermærker til din bil? Send en e-mail med navn og adresse til support@snappcar.dk med titlen “Ja, jeg vil have SnappCar klistermærker!”. Så sender vi dem afsted til dig så hurtigt som muligt!

img_3

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategori

Geen categorie