19 november 2018

Hvem er billigst?

Vi har i Danmark været så priviligeret at have et utal af nye mobilitets muligheder, med alt fra DriveNow, GreenMobility til GoMore og SnappCar. Men i denne biludlejnings jungle, hvem er egentlig billigst?

Det kan være svært nu om dage at gennemskue biludlejning-branchen. De fleste virksomheder som arbejder med biludlejning, eller markedspladser for biludlejning, har vidt forskellige priser, men også vilkår.

Vi tager i det følgende pris-index forneden udgangspunkt i prisen for en dags leje af en Volkswagen Up!

Screen Shot 2018-11-19 at 21.32.15.png

*Prisen er baseret på den billigste Up per 19/11-18. 

For oven kan man se, at de traditionelle udbydere er dyre end private biludlejning. Det er dog derudover bemærkelsesværdigt at se forskellen på diverse gebyrer, som de private biludlejningsplatforme tager. Hos SnappCar betaler du altså kun 5 % som lejer, hvilket går til forsikring-omkostninger.

Vilkår? 

Ud over prisen er det selvfølgeligt også vigtigt at regne på de forskellige vilkår som diverse biludlejnings markedspladser (SnappCar og GoMore) og virksomheder (Avis og Hertz) tilbyder.

De fleste biler på SnappCar har 100 km inkluderet i prisen, hvorimod at de fleste GoMore biler har 150 km inkluderet i prisen. Dog findes der biler der også har 300-400 km inkluderet i prisen. Det er som regel biler fra før 2008.

Skal man have en ekstra chauffør, så er det gratis hos SnappCar, hvorimod det koster 30 kr hos GoMore. Ergo, det er vigtig at se på hvad passer en bedst og hvor meget ekstra kilometer koster.

Betyder prisen alt?

Prisen er selvfølgelig vigtig, og afgørende for vores valg af udbyder. Skulle du komme i knibe med din bil, er service-niveauet en afgørende determinant for hvor god den samlede pakke egentlig er.

Hos markedspladser for privat biludlejning gøres der meget for at service-niveauet er højt, da det er altafgørende for om en lejer vil leje igennem samme platform igen, hvis uheldet skulle ske.

Det er vigtigt at man danner sig en forståelse af de betingelser og vilkår som danner rammen for udlejningen. Hos SnappCar skal du for eksempel have haft kørekort i 1 år for at leje en bil, mens du hos andre virksomheder i branchen skal have haft kørekort i 3 år.

Sammenligner du traditionel biludlejning og markedspladser, så må det også siges, at der specielt i København er grobund for en mere praktisk udlejning via markedspladserne, eftersom du har adgang til biler i dit nabolag, istedet for at skulle samle bilen op i lufthavnen eller et sted i København centrum.

Priser for at udleje? (HVIS DU ER UDLEJER)

Hvis du skal udleje, er der de gebyr også med væsentlig forskel på SnappCar og konkurrerende virksomheder.

Screen Shot 2018-11-19 at 18.47.13

Hvorfor er SnappCar billigst?

SnappCar har ikke til formål at generere profit. SnappCar tager på nuværende tidspunkt ikke service-gebyr for at udleje på SnappCar. Nogen kalder det service-gebyr, andre kalder det kommision, og uanset hvad så tager SnappCar ingen af delene.

Vores mission er at få både lejere og udlejere til at dele så meget som muligt, så de biler vi nu engang ejer, bliver delt, istedet for at der skal købes nye. Produktion af nye biler har en enorm negativ CO2 påvirkning. Derudover fylder bilerne gader og stræder, hvilket vi siger, vi har mindre plads til andre mere nyttige ting.

Er du stadig i tvivl om hvem du skal bruge til din næste leje?

Tjek vores sortiment af 3000 biler i hele Danmark her ved at klikke på SnappCar!

Få 100 kr rabat når du lejer i november, med rabatkode: SnappBilligst100

Keywords: biludlejning, gomore, snappcar, drivenow, billeje, hertz, udlejning.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategori

Geen categorie

Tags

, , , , , ,