Q8 har sammen med nuværende aktionærer AutoBinck Group og Founders investeret 8 millioner euro i SnappCar! Denne investering betyder at vi kan nu bevæge os i retning af vores mål endnu hurtigere: at reducere antallet af biler på vejene i Europa med 5 millioner i 2020. Dermed bliver vores gader og byer mere behagelige at bo i, og samtidigt reducerer vi emissionen af CO2. 

Fuld fart mod fremtiden

Siden 2017 er antallet af SnappCar brugere i Holland, Sverige, Danmark og Tyskland fordoblet til 700.000. Dette gør os utroligt stolte, men vi vil vokse endnu mere. Vi forventer at nå en fase på 1 million brugere til sommeren 2020. At udvide vores brugerbase er ikke alt, hvad vi sigter mod. Ved at gøre bildeling endnu mere praktisk, vil vi motivere så mange bilejer som muligt til at dele deres biler på vores platform og endda giv slip på bilejerskab.

Smarte løsninger

Vores administrerende direktør og grundlægger Victor van tol forklarer ´Flere og flere mennesker oplever fordelene ved bildeling. Med Q8 ombord investerer vi markant i vækst og ekstra komfort. Vi arbejder på smarte løsninger, så nøgleudveksling og tankning eller opladning i slutningen af hver tur bliver unødvendig. Dette betyder at biler vil blive brugt mere effektivt: lige nu står biler ubrugt 23 timer om dagen´.

Betyder det, at noget vil ændre sig for SnappCar?

SnappCar forbliver SnappCar. Som du er allerede vant til, vil enhver beslutning vi træffer, være dedikeret til nå vores store mål: at samarbejde med vores fællesskab til at reducere antallet af biler på vejene. Samarbejdet med Q8 sikrer, at dette forbliver  vores overordnede mål også i fremtiden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategori

Presse