Som I alle ved befinder vi os i en vældigt speciel tid. Vi håber for det første at du og dine nærstående er friske og raske.

På SnappCar er vi omhyggelige med at følge nyhederne om spredningen af ​​Corona-virussen og overholder naturligvis de anbefalinger som myndighederne har givet. Vi ønsker derfor at informere dig om, hvordan vi håndterer situationen internt og hvordan vi ønsker, at du som medlem skal handle, hvis du vil bruge vores service i den nærmeste fremtid.

Fra i dag til mindst den 28. april kan du annullere din reservation gratis. Dette gælder også for aflysninger indenfor 24 timer inden lejeperioden begynder, som normalt ikke gælder. Vi ønsker at gøre det ekstra fleksibelt at annullere, hvis du ikke længere vil leje grund af situationen.

Hvis du vil bruge vores service, beder vi dig om at holde afstand og afstå fra at give hånd ved nøgleudleveringen. Dette for at mindske risikoen for infektion. I kan møde hinanden med et smil i stedet 🙂

Tag eget ansvar og medbring vådservietter eller desinficerende håndgelé. Desinficér rattet, dørhåndtaget, gearstangen, instrumentbrættet og sikkerhedsselen før og efter brug af bilen. Dette gælder selvfølgelig også for bilejere.

Har du feber, hoste, eller viser andre symptomer på Coronavirus? Bliv hjemme indtil du er sikker på, at du ikke længere kan sprede virussen. 

Annuller din reservation via appen, uanset om du er bilejer eller lejer, da vi ikke ønsker at risikere spredning af virussen.

Har du et samfundskritiskt arbejde, som du ikke kan tage dig til? Kontakt os via kontaktformularen på ”Ofte stillede spørgsmål”, så hjælper vi gerne.

Tak, fordi du læser og hjælper os med at følge retningslinjerne.

Varme hilsener,

SnappCar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategori

Presse